Hallenweg 11A

5615PP Eindhoven

+31 (0) 40 308 0007

info@voordeligsanitiar.nl

Hoe Kunt u ons bereiken?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Ik ben als professional opzoek naar een betrouwbare leverancier voor al uw projecten?

voordeligsanitair.nl is gespecialiseerd in zowel consumenten- als de zakelijke markt. Tegen hele schappelijke prijzen kiezen iedere dag vele consumenten voor sanitair van ons merk Viidako. Maar daarnaast gaan wij door onze ruime ervaring in bovengenoemde markten graag met u als professional in gesprek.

 

Neem contact met ons op via:

Bellen?

+31 (0) 40 308 0007

+31 (0) 6 8350 6930

Sms of WhatsApp?

+31 (0) 6 8350 6930

Mailen? 

info@voordeligsanitair.nl

 Ons contactformulier vindt u hiernaast.

Echte klantenservice ouderwets? Wij vinden van niet!

Twee vrienden van midden-dertig sprongen vorig jaar in het diepe. Samen met een fantastisch team om hen heen realiseerde zij voordeligsanitair.nl. Met het idee een eigen merk op de markt te brengen dat moet concurreren met de beste in de markt maar wel betaalbaar blijft ontstond Viidako Sanitair.

 

Die twee vrienden zijn wij, Ed & Rik. Naast onze passie voor handel, inkopen & verkopen en natuurlijk onze affiniteit met sanitair delen wij de drang om de allerbeste te zijn.

Wij als jonge gasten willen zeker niet beweren dat vroeger alles beter was.. maar 1 ding was vroeger zeker beter: Klantenservice.

 

Bij ons geen keuzemenu, chatbots of spraakcomputers. Wij zijn voor iedereen bereikbaar en zullen er altijd naar streven uw vragen zo snel als mogelijk te beantwoorden. Bel, sms, WhatsApp, mail, contactformulier, van ons mag het allemaal. 

 

Bellen?

+31 (0) 40 308 0007

+31 (0) 6 8350 6930

Sms of WhatsApp?

+31 (0) 6 8350 6930

Mailen? 

info@voordeligsanitair.nl

 Ons contactformulier vindt u hiernaast.

Als ik vandaag iets bestel, wanneer wordt dit bezorgd?

We kennen allemaal dat gevoel, je bestelt iets en het liefst heb je het gister al in huis. Precies om die reden leveren wij uw bestelling zo spoedig als mogelijk bij u af.

Woont u in Nederland en bestelt u vandaag voor 9.30 uur dan staat onze transportpartner waarschijnlijk vandaag nog bij u op de stoep. Lukt dit niet dan zeker morgen.

Woont u in België? Dan proberen wij morgen bij u te zijn als u vandaag voor 9.30 uur bestelt. Lukt dat niet dan uiterlijk overmorgen.

Stel dat ik niet tevreden ben over een product of jullie service, wat dan?

Neem dan direct contact met ons op zodat we samen kunnen zoeken naar de beste oplossing voor uw bezwaar.

Contactformulier