Maatwerk

De producten in onze webshop kennen standaard maten. Heeft u echter vraag naar een product welke niet binnen deze standaardmaten valt kunnen we maatwerk leveren.

Samen kijken we met u naar de beste oplossing, zowel technisch als esthetisch. Wij zullen u adviseren hoe u de maten het beste kunt opnemen om achteraf niet voor verrassingen komen te staan.

Vervolgens laten wij uw product volledig volgens uw wensen produceren. De levertijd hangt hierbij af van het type product welke u bestelt. We zullen u hier altijd vooraf over informeren voordat we de koop sluiten.

NIETS IS TE GEK!

Maatwerk betekent niet alleen in uw specifieke maat produceren maar ook de kleur, materiaal en andere specificaties zijn aanpasbaar. Afhankelijk per product nemen wij graag de mogelijkheden met u door.

KOSTEN

Bij maatwerk geldt doorgaans dat dit duurder is dan een standaardmaat omdat deze niet in één grote serie te produceren valt. Viidako staat echter ook bij maatwerk voor scherpe prijzen. Door scherp inkoopbeleid en het slim combineren van producties valt ook ons maatwerk in het overgrote deel van de gevallen gunstiger uit dan bij de concurrent.

CONTACT

Voor een (vrijblijvende) offerte kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met 040 308 0007.