Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Kwaliteitseisen

Waar kijkt Voordelig Sanitair naar bij de ontwikkeling van producten?

Het ontwikkelen van kwalitatief goede sanitair producten brengt diverse vraagstukken met zich mee. Bij onze eigen merken Viidako en Sanisolid kijken we hierbij altijd naar een aantal pijlers: materiaal, design, specificaties, onderdelen, veiligheidseisen en eventuele keurmerken. We maken voordat een product op de markt komt samples die we uitvoerig testen op gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid. Pas wanneer we 100% tevreden zijn over een product, brengen we het voor u op de markt.

Naast goede producten leveren staat top service verlenen centraal bij ons. Gaat er dan toch iets mis? Bel ons op en we komen gelijk tot een oplossing. Geen ellenlange wachttijden, geen vervelende discussies met de klantenservice, geen chatbots maar gewoon ouderwets goede service.

Wat zijn de kwaliteitseisen?

Per productgroep hebben we verschillende eisen, op elke categorie pagina kunt u de kwaliteitseisen voor het desbetreffende productgroep vinden. Maar hieronder geven wij een aantal voorbeelden van de kwaliteitseisen die wij hanteren:

Kranen:
– Zijn PVD gecoat waar mogelijk
– Zijn van messing of RVS en zo min mogelijk kunststof
– Hebben een Europees binnenwerk van Sedal of Vernet
– Hebben keramische schijven

Keramiek (waskommen/toiletten)
– Is NANO gecoat
– Voldoen aan de laatste technieken, denk hierbij aan rimless wc’s en quick release toiletbrillen.

Douchewanden- en cabines:
– Zijn altijd gemaakt met veiligheidsglas
– Zijn NANO gecoat

Hoe waarborgt Voordelig Sanitair deze kwaliteitseisen?

We laten van alle Viidako en Sanisolid producten samples maken die we grondig testen. Pas als de producten aan al onze eisen voldoen, brengen we ze op de markt. We laten externe kwaliteitscontroleurs met enige regelmaat steekproeven nemen en hier verslag vanuit brengen. We zorgen er daarnaast voor dat alle producten die u bij ons aanschaft voldoen aan de laatste kwaliteits- en veiligheidseisen.