Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Verzendinformatie

Wanneer worden de artikelen geleverd?

Bestellingen worden binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd. Wij maken hierbij gebruik van externe transporteurs. In zeer uitzonderlijke gevallen en/of bij grote drukte bij deze vervoerders valt helaas niet uit te sluiten dat bestellingen later worden bezorgd. Grote goederen worden vervoerd door specialistische vervoerders. U krijgt uiterlijk de avond vóór levering een mail met hierin een tijdslot en datum. Kunt u niet thuis zijn op deze dag en/of tijd neemt u dan contact op met onze transporteur voor het maken van een andere afspraak. 

Is de verzending gratis?

Wij nemen uw transportkosten voor eigen rekening omdat wij een eenduidig en transparant prijsbeleid voeren. Een uitzondering hierop vormt het niet thuis zijn op moment van leveringsdatum bij vervoer van grotere goederen. 

Wat gebeurd er als er schade is tijdens transport?

Wij doen er alles aan om onze producten zo goed mogelijk te verpakken en te versturen. Mocht er onverhoopt toch schade ontstaan aan uw bestelling welke duidelijk tijdens het transport is ontstaan, krijgt u het artikel opnieuw toegestuurd zonder bijkomende kosten. Schades aan producten na levering dienen tijdig maar in ieder geval binnen 24 uur na ontvangst gemeld te worden.