Heeft u een vraag? Stuur ons een berichtje en we reageren zo snel mogelijk :) x

Wijzig cookieinstellingen

Privacy- en cookieverklaring Voordeligsanitair.nl

Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 04-12-2020

Voordeligsanitair.nl (hierna: Voordeligsanitair.nl) vindt het belangrijk dat uw persoonlijke informatie goed beveiligd wordt. Deze privacyverklaring beschrijft onze handelingen met betrekking tot het opslaan van uw informatie en gebruik van deze informatie voor onze website. Voordeligsanitair.nl deelt uw zorgen over de beveiliging van uw persoonlijke informatie

Als u gebruikmaakt van deze webwinkel worden er persoonsgegevens, oftewel privacygevoelige gegevens, verwerkt. Voordeligsanitair.nl deelt uw zorgen over de beveiliging van uw persoonlijke informatie en vindt het belangrijk dat er zorgvuldig mee wordt omgegaan. Uw persoonlijke gegevens worden dan ook zorgvuldig verwerkt en beveiligd door ons. Daarbij houden we ons aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent onder andere dat:

  • We duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken. Dat kunt u lezen in deze privacyverklaring;
  • We de verzameling van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor legitieme doeleinden;
  • We u eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin u toestemming vereist is;
  • We passende beveiligingsmaatregelen nemen om uw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
  • We uw recht respecteren om uw persoonsgegevens op aanvraag in te zien, te corrigeren of te verwijderen.

Voordeligsanitair.nl is de verantwoordelijke voor de gegevensverwerking. In deze privacyverklaring leggen we uit welke persoonsgegevens we verzamelen en gebruiken voor onze website en waarom we dat doen. We raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

We kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd veranderen. Wij brengen u hiervan op de hoogte door een melding op deze pagina. Door bovenaan deze pagina te kijken naar de effectieve datum van de huidige privacyverklaring, kunt u zien wanneer deze voor het laatst is aangepast. Het is dus raadzaam deze verklaring geregeld te bekijken, zodat u van wijzigingen op de hoogte bent.

Waarvoor gebruikt Voordeligsanitair.nl uw persoonsgegevens?

Als u gebruik maakt van onze webwinkel verkrijgen wij bepaalde gegevens van u. Deze zijn nodig voor het plaatsen en voor het afhandelen van uw bestelling. Als u een bestelling plaatst, wordt u gevraagd om een aantal persoonsgegevens in te vullen. Die worden bijvoorbeeld gebruikt om uw pakket op het juiste adres te bezorgen of om contact met u op te nemen over uw bestelling als dat nodig is.

In het onderstaande overzicht kunt u zien welke gegevens we nodig hebben. Wij gebruiken en bewaren alleen de persoonsgegevens die rechtstreeks door jou worden opgegeven, in het kader van de door jou geplaatste bestelling. Als dat nodig is voor een goede afhandeling, kunnen we uw persoonsgegevens ook aan derden verstrekken. Meer daarover leest u verderop in deze privacyverklaring onder het kopje ‘Verstrekking aan derden’.

Welke gegevens heeft Voordeligsanitair.nl van u nodig?

Voor- en achternaam

Zo weten we bij wie de bestelling moet worden afgeleverd.

Adres en woonplaats

Deze gegevens zijn onmisbaar bij het plaatsen van een bestelling. We moeten natuurlijk weten waar we het pakket kunnen afleveren.

Telefoonnummer

Mocht het nodig zijn, dan nemen we graag snel contact met u op over uw bestelling.

Factuuradres

Deze gegevens hebben we nodig om de factuur naar de juiste plek te sturen.

E-mailadres

Als u een bestelling hebt geplaatst, ontvangt u daarna een e-mail om deze te bevestigen. Verder ontvangt u bijvoorbeeld een bericht als uw pakket wordt verzonden. We kunnen uw e-mailadres ook gebruiken om contact op te nemen om erachter te komen of u tevreden bent met onze producten en service.

Betalingsgegevens

Bij het betalen van uw order maakt u gebruik van onze beveiligde betaalomgeving.

Wanneer u met iDeal betaalt of het bedrag naar ons overboekt, worden uw gegevens in onze administratie opgeslagen om de betaling aan uw bestelling te kunnen koppelen. Verder gebruiken we uw bankrekeningnummer alleen als u geld van ons terugkrijgt.

Geslacht

Deze informatie is handig wanneer we contact met u opnemen, bijvoorbeeld bij het sturen van een e-mail.

Registratie en toegang tot uw eigen account

Voor sommige onderdelen van onze webwinkel moet u eerst registreren. Voor het plaatsen van een bestelling bijvoorbeeld. Nadat u geregistreerd hebt, bewaren we de door u gekozen gebruikersnaam en de ingevoerde persoonsgegevens. Zo hoeft u deze niet steeds opnieuw in te vullen en kunnen we bijvoorbeeld gemakkelijk contact opnemen over uw bestelling, mocht dat nodig zijn. Nadat u geregistreerd hebt, krijgt u toegang tot uw eigen account op onze website. Daar kunt u onder andere uw bestellingen bekijken of uw gegevens wijzigen.

Vragen stellen via het contactformulier

In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid om contact op te nemen via een contactformulier. Daar wordt u gevraagd enkele gegevens in te vullen, zoals uw e-mailadres en telefoonnummer. U kunt zelf kiezen welke gegevens u verstrekt. Deze gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen voor het beantwoorden van uw vraag. Ze worden bewaard totdat uw vraag volledig is beantwoord en afgehandeld.

Blijf op de hoogte van Voordeligsanitair.nl via de nieuwsbrief

Voordeligsanitair.nl verstuurt regelmatig een nieuwsbrief om geïnteresseerden te informeren over nieuwe producten en diensten, en speciale acties. Als u een bestelling hebt geplaatst bij Voordeligsanitair.nl, kunt u meteen aangeven of u wilt worden toegevoegd aan de lijst van abonnees. Wilt u de nieuwsbrief niet langer ontvangen? Iedere nieuwsbrief bevat een link waarmee u eenvoudig kunt afmelden.

Verstrekking aan derden

Wij verstrekken uw persoonsgegevens en de aan uw gebruikersnaam gekoppelde gegevens niet aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor de afhandeling van uw bestelling. Zo geven we uw naam en adresgegevens door aan onze vervoerders, zoals PostNL, om te zorgen dat zij het pakket bij jou kunnen afleveren.

Mochten we fraude of misbruik van onze webwinkel vermoeden, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Verder zijn in onze webwinkel social media-buttons opgenomen. Hiermee verzamelen de beheerders van deze diensten uw persoonsgegevens. Meer informatie daarover vindt u in ons cookiebeleid.

Hoe lang worden uw gegevens bewaard?

De hierboven beschreven persoonsgegevens worden bewaard zolang dat nodig is om uw bestellingen af te handelen, inclusief de garantieperiode. Daarna bewaren wij gegevens nog maximaal een jaar voor de beschreven statistische doeleinden, zoals Google Analytics. De gegevens worden vervolgens gewist, tenzij er een wettelijke plicht is die langer bewaren vereist (zoals de fiscale bewaarplicht van zeven jaar voor betaalgegevens).

Websites van derden

Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze webwinkel zijn verbonden. We kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare en veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. We raden u dan ook aan de privacyverklaring van deze websites te lezen voordat u van deze websites gebruik maakt.

Geen publicatie van uw persoonlijke gegevens

Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Het bestelproces is van het begin tot het einde veilig

Onze bestelprocedure vindt geheel plaats via een beveiligde SSL-verbinding. U heeft hier geen speciale software voor nodig: bij ons bestelt u altijd veilig.

Het inzien en wijzigen van uw gegevens

Voor vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent het inzien, wijzigen of verwijderen van uw persoonsgegevens kunt u altijd contact met ons opnemen. U kunt bijvoorbeeld een verzoek indienen om een gegevensexport te ontvangen met de gegevens die wij met uw toestemming gebruiken. Wanneer het gaat om inzage in persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. Deze kunt u terugvinden in de instellingen van uw browser. Het is eveneens mogelijk om gemotiveerd aan te geven dat u de verwerking van persoonsgegevens door ons wilt laten beperken.
Voor al uw vragen over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met de contactgegevens onderaan deze pagina. Om misbruik te voorkomen kunnen wij u vragen om u te identificeren als u een verzoek indient.

Niet tevreden? Neem contact op met de autoriteit persoonsgegevens

Bent u niet tevreden over de verwerking van uw persoonsgegevens? Wij helpen u natuurlijk graag verder, dus u kunt altijd contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Daarnaast heeft u op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen onze verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Voordeligsanitair.nl
Marinus van Meelweg 12
5657 EN Eindhoven
Tel. +31 (0) 40 308 0007
E-mail: info@voordeligsanitair.nl